Re: [uportal-user] Re: Uportal Error 404 on clean install

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [uportal-user] Re: Uportal Error 404 on clean install

Christian Murphy
Similar to the 404, "refusing to connect" isn't enough information to offer a meaningful suggestion.
The same information listed before would be helpful for offering suggestions.
In addition, it would likely help to check the logs, located in uPortal-start under the .gradle/tomcat/logs folder.
Depending on the source of the issue there is likely to be an error message in portal/portal.log, catina.log, or catelina.out that points to the root cause.

Best Regards,

Christian Murphy


On Sat, Jan 23, 2021 at 9:58 AM fayz <[hidden email]> wrote:
I've killed the tomcat process and rebuild with ./gradlew portalInit and build was success but on the domain its refusing connection now and domain isn't secure anymore moreover the IP:PORT is showing tomcat welcome page.

Any help?

On Saturday, January 23, 2021 at 6:20:30 PM UTC+5 fayz wrote:
Hi,

I reinstalled Uportal usingĀ https://github.com/Jasig/uPortal-start and everything was build successfully but it showing Error 404 on the domain.
Capsddsature.PNG

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "uPortal Community" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/a/apereo.org/d/msgid/uportal-user/312860eb-ef56-4da1-bba7-39e84603b7e0n%40apereo.org.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "uPortal Community" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/a/apereo.org/d/msgid/uportal-user/CA%2B_Nns-eE_i3AwHs_k5QoxsxeZEf1DTk%3D0LgMzcESgu3LupNKQ%40mail.gmail.com.